Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Gemaakt door Jamie van van Kemenade, Gewijzigd op Mon, 11 Dec 2023 om 11:27 AM op Jamie van van Kemenade

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De afgelopen maanden is het door het aantal online bestellingen steeds drukker geworden bij de bezorgdiensten. Wij pakken alle bestellingen vaak dezelfde dag nog in, maar door de drukte duurt levering momenteel ongeveer 1-2 werkdagen. 


Wil je weten waar je bestelling blijft?
Zodra wij de bestelling verzonden hebben ontvang je altijd een track & trace e-mail waar je de status van jouw bestelling mee kunt volgen. Heb je nog geen track & trace ontvangen? Dan hebben wij de bestelling dus nog niet verstuurd en willen we je vragen hier op te wachten.

Heb je nog helemaal geen e-mails ontvangen omtrent jouw bestelling? Check dan eerst even de spam/ongewenste mail.

Heb je nog niet besteld dan is er geen reden tot paniek. Er is nog voldoende voorraad. We adviseren je alleen wel een aantal dagen eerder dan normaal te bestellen in verband met de langere levertijd, deze is aanzienlijk langer dan je bij ons gewend bent.


Meldingen op de track & trace-pagina van PostNL

Zodra jouw pakket door ons is ingepakt, is het pakket ‘aangemeld’ bij PostNL en wordt er een track & trace aangemaakt. 

 

Vanaf het moment dat de track & trace is aangemaakt, zie je hier ‘Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL’ staan. Dit betekent dat het pakket nog niet door PostNL is ingescand. Dit heeft met de drukte op de distributiecentra te maken.

 

Tot het moment dat het pakket bij PostNL is ingescand, zal de melding ‘Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL’ te zien zijn op de track & trace-pagina, vaak ook met een automatisch berekende dag en tijd van levering. 

Zodra het pakket is ingescand bij PostNL, verandert de track & trace-status en zal er een nieuwe verwachtte leverdatum en -tijd te zien zijn. 

Let op, ook dit is nog steeds een schatting! Na het inscannen van het pakket kan er nog steeds vertraging ontstaan in het bezorgproces doordat de bezorgers het gewoonweg niet redden om alles wat in hun bus zit dezelfde dag nog af te leveren.


Lijkt er na 3 werkdagen nog steeds geen verandering in de track & trace te zijn? Neem dan even contact met ons op! Voor die tijd kunnen wij helaas niet voor je zien hoe lang het nog duurt voordat de bestelling er is.


Alvast ontzettend bedankt voor je bestelling en medewerking!

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren