Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Gemaakt door Jamie van van Kemenade, Gewijzigd op Ma, 11 Dec, 2023 om 10:45 AM op Jamie van van Kemenade

Verzending binnen Nederland en naar België wordt gedaan door PostNL.


PostNL

Indien er vóór 17.30 uur besteld is, dan gelden de volgende levertijden. PostNL levert op maandag tot en met zaterdag. Verzending naar België kan soms een extra dag duren.


Maandag besteld > dinsdag in huis

Dinsdag besteld > woensdag in huis

Woensdag besteld > donderdag in huis

Donderdag besteld > vrijdag in huis

Vrijdag besteld > zaterdag in huis

Zaterdag besteld > dinsdag in huis

Zondag besteld > dinsdag in huis


Je ontvangt een track & trace e-mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd. Heb je vragen over je levering, neem dan contact op met de klantenservice van PostNL: http://www.postnl.nl/klantenservice/


Let op: onze klantenservicemedewerkers kunnen je niet helpen in relatie tot vragen over leveringsstatus. Je zult altijd worden doorverwezen naar PostNL voor al je vragen. Klantenservicemedewerkers hebben ook niet meer informatie dan de track & trace die jij hebt ontvangen.


Helaas zullen wij nooit een bezorgdatum kunnen garanderen, omdat er altijd van alles mis kan gaan bij de bezorgdiensten. Daarom is de bezorgdatum die wij noemen altijd een indicatie.

Meldingen op de track & trace-pagina van PostNL

Zodra jouw pakket bij ons is ingepakt, is het pakket ‘aangemeld’ bij PostNL en wordt er een track & trace aangemaakt. Alle ingepakte pakketten worden aan het eind van elke dag door PostNL met één of meerdere vrachtwagens bij ons opgehaald.

 

Vanaf het moment dat de track & trace is aangemaakt, zie je hier ‘Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL’ staan. Wij merken dat dit voor veel verwarring zorgt bij onze klanten, omdat het dan lijkt of jouw bestelling nog niet door ons is meegegeven aan PostNL. Wij kunnen je ervan verzekeren dat dit wel zo is! Er blijft niets bij ons aan het eind van de dag niets staan, daar is - zeker op dit moment - ook geen ruimte voor.

 

Tot het moment dat het pakket bij PostNL is ingescand, zal de melding ‘Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL’ te zien zijn op de track & trace-pagina, vaak ook met een automatisch berekende dag en tijd van levering. 

Zodra het pakket is ingescand bij PostNL, verandert de track & trace-status en zal er een nieuwe verwachtte leverdatum en -tijd te zien zijn. 

Let op, ook dit is nog steeds een schatting! Na het inscannen van het pakket kan er nog steeds vertraging ontstaan in het bezorgproces.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren